Når det kommer til ansiktsskrubber er jeg utrolig kresen. Det er svært sjeldent jeg får nye favoritter, rett og slett fordi jeg syns det er veldig få som når opp til mine høye krav. Og det sier vel kanskje sitt når MD Formulations face & body scrub var en av de første skrubbene jeg ble introdusert for, det setter listen ganske høyt, hehe! Så til nå har jeg kun tre favoritter, og min tredje favoritt er Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub.


Dette må være den mest behagelige skrubben jeg har brukt. Det jeg først la merke til var den behagelige duften, som minner meg om trær og skog på en frisk sommerdag, hehe! Den inneholder finknuste valnøttkjerner som ruller lett over huden i det man masserer den inn i sirkelbevegelser.


Skrubben er ganske kompakt, så det er best å fukte ansiktet før man begynner, da glir den lettere. Og etterhvert som den masseres inn, tilfører jeg mer vann slik at den skummer opp. Og det beste er at de små peelingkornene er der gjennom hele prosessen! Dette er ikke en av de skrubbene hvor kornene forsvinner jo mer du jobber med den.


Til slutt liker jeg å vaske den bort med fuktige svamper, og huden etterlates nyrenset, fresh og silkemyk! Skrubben passer alle hudtyper, også de med sensitiv hud – for denne er ganske mild etter min mening.
Denne herligheten er faktisk også ganske rimelig, bare kr 325 – og er dermed den billigste av mine favoritter så langt. Og ingenting er jo bedre enn det! Kan kjøpes blant annet HER :-)

Har dere prøvd denne? I så fall, hva er deres mening? Eller har dere andre favoritter? :-)