Beklager mitt lille bloggfravær! Når det gjelder både jobb, sydentemperaturer og sykdom – sier det seg nesten selv at bloggen blir nedprioritert..


Men i hvert fall så har jeg lagt merke til at vi har masse flotte ”sommerprodukter” på Esthetique. Jeg har derfor tenkt til å ha innlegg gjennom sommeren kalt ”Sommertipset!”, hvor jeg tipser om produkter som kan være smart å ha :) Først ut er: Guerlain Terracotta Huile Du Voyageur
Hehe, måtte gå ut i hagen å ta bilder av den med denne fine blomsten! Da ble det jo litt sommerlig ;)

Dette er en fettfri tørrolje som trekker umiddelbart inn i huden og gir en sunn og naturlig glød. Den beskytter, pleier, mykjør og forbereder huden på sol. Den gjør at man får en mer holdbar brunfarge samtidig som den har SPF 8. Den har også litt svakt med bronzeshimmer i seg som reflekterer nydelig i solen. Duften i produktet er noe helt for seg selv, den lukter så fantastisk godt! Nydelig Gardeniaduft som aktiveres av solen. Den må bare prøves! :)

100 ml til 510 kr. Kjøpes hos Esthetique/Kicks.
.
.
.
På lørdag da jeg var på jobb ble jeg plutselig gjenkjent av en skjønn jente som sa hun leste bloggen min! Jeg er aboslutt ikke vant til at slike ting skjer, så beklager om jeg oppførte meg litt forfjamset, hehe! ;) (og beklager kråkestemmen min, var ganske forkjølet) Egentlig rart jeg ikke skremte vekk kundene.. Syns i hvert fall det er superkoselig når bloggleserne mine ”tør” å komme bort å si hei. Blir litt rørt faktisk! :) ♥