Jeg er lettere sjokkert! Hadde ikke i min villeste fantasi trodd at så mange kom til å melde seg på konkurransen, noe så utrolig gøy! Tuusen hjertelig takk for alle hyggelige kommentarer ♥♥♥ Og tenk om dere hadde vært like flink til å kommentere vanlige innlegg også.. da hadde jo blogglysten skutt i været! ;)


Random bilde..

Håper alle har hatt en like fantastisk helg som meg! Både 90’s vorset og festen var mildt sagt rå! Det beste øyeblikket tror jeg må ha vært da Daze tok Super Hero. Jeg og vennegjenget stod der med glowsticks og tok heelt av, haha noe så harry! Men gøy så lenge det varte. Og jeg må nok skuffe dere som ønsket bilder av makeupen og antrekket. Jeg hadde nemlig aldri i tankene å kle meg ut i ”90’s stæsj”. Hadde vanlige festklær og smokey eyes, så beklager det! ;)

Huff, dette ble litt av et bableinnlegg. Kommer sterkere tilbake i morgen!