KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Da var det endelig på tide med ny konkurranse! Skulle ønske jeg kunne delt ut en liten premie til alle som setter igjen spor i kommentarfeltet mitt, jeg er litt for dårlig til å si hvor stor pris jeg setter på det. Jeg er evig glad for alle som gidder å bruke tiden sin på å stikke innom bloggen min :) Så da vet dere det ♥ Denne gangen blir premien et ansiktserum fra Linda Johansen og parfyme fra Jennifer Aniston. En samlet verdi på rundt 1200kr.

Linda Johansen Silky Rose Serum
Roseoljen brukes hver dag under krem. 3-4 dråper gjør huden fantastisk fløyelsesmyk og glødende. Produktet var også nominert til årets Cosmopolitan Beauty Awards!

Jennifer Aniston Eau De Parfum
Jennifer har skapt en duft som gjenskaper hennes opplevelser fra sommerdager ved sjøen og blomsterduftende kvelder i deilige California. Duften er en deilig cocktail av sitruslund og rosevann, blomstrende jasmin, ville fioler og liljer. Den inneholder også sensuell musk, gylden amber og sandeltre.

Alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en hyggelig kommentar om at dere vil være med i trekningen. Enkelt og greit, lykke til! :)

 KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

.
.
Jeg tar forresten en liten bloggpause til over helgen, så kan denne konkurransen bare surre og gå i mellomtiden. Jeg tar meg nemlig en tur inn til Oslo på lørdag, hvor jeg og fine folk skal på We love the 90’s! Hahah, herregud jeg gleder meg! Skal bli så gøy å være på en liten snurr og synge til Daze, E-Type, Dr. Bombay, Vengaboys osv. Det blir shoow! :D Flere som skal dit?