Hipp hurra for dårlig blogging! Helgen har gått i ett med både jobb og biltrailtreff med kjæresten, og vips – så var helgen over.

I dag tok jeg turen innom Høyer her i Larvik (ikke bra, er altfor mange fristelser der!) Men siden jeg har totalt duftlys dilla for tiden, ville jeg sjekke Voluspa utvalget de hadde. Jeg elsker mine vanilje duftlys fra Ikea (hehe), men ville prøve noe nytt. Og da er Voluspa helt toppers! Tror ikke det går an å ikke finne en duft man liker blant de lysene. Jeg falt for Crisp Champagne og Baltic Amber, hvor sistnevnte ble med meg hjem. Crisp Champagne skal få æren av å bli med meg hjem en annen gang ;)

Og i siste liten måtte jeg gripe med meg Deborah Lippmann – Bom Bom Pow. Har ønsket meg denne i sikkert et år, så nå er den endelig min! Den er så lekker og delikat ♥

Har dere noen Voluspa favoritter? :)