Hallo alle sammen! ♥ Tre jobbdager er overstått, og jeg er bare superfornøyd! Tror ikke jeg kunne hatt bedre start, alt har liksom gått så bra som det kunne gå, om ikke enda bedre. (bortsett fra kassa, den sliter jeg litt med av og til). Det er veeldig mye å sette seg inn i, for det er en ganske stor butikk med mange merker. Men heldigvis har jeg jobbet med noen av merkene tidligere på det andre parfymeriet. Og det er en stor fordel! Selv om jeg sluttet der våren 2010, husker jeg overraskende mye. Også er det så flott at jeg har brukt denne bloggen til å holde kunnskapen vedlike ;)
Her har dere dagens neglelakk – Chanel, Le Vernis – Coco Blue. Skikkelig søt babyblå farge! Kom vel i høst om jeg ikke tar helt feil? Rett meg if I’m wrong! Blir nok lettere å holde seg oppdatert på nyheter nå som jeg jobber midt oppi det :) Også må jeg bare beklage de litt dårlige bildene. De ble tatt i morges før jeg rushet ut døren før 9.

Jeg kommer sikkert til å ha mer neglelakk i bloggen min fremover. Hva syns dere om det? Er lettere å pushe seg selv til å ha velstelte negler når man skal på jobb, enn når man bare sitter hjemme ;)

Ønsker alle sammen en glitrende helg!