To nye godsaker fra Make Up Store har inntatt sminkepungen min
I og med at alle mine gamle dip linere og ”tusj linere” har sett sine bedre dager, trengte jeg faktisk en ny! Det verste jeg vet er å slite med gamle uttørkede linere, resultatet blir da alt annet en pent.


Valget falt denne gangen på Make Up Store sin nye Liquid Eyeliner. Jeg syns den virket så spennende, siden ”tusjtippen var så tynn. Jeg så for meg at det kom til å bli veldig lett å få et fint resultat – og det hadde jeg rett i.
.Noe jeg ikke egentlig trengte så veldig mye var disse nydelige Strazz diamantene, ved navnet Moonlight. Men de bare lå der i hyllen å glitret å ropte på meg, og da kunne jeg bare ikke gå fra de. De er så utrolig fine, er ikke vanskelig å se at det er swarovski krystaller så mye som de skinner. Tenker de blir å ta en sort smokey eyes look til nye høyder! :D

Har dere kjøpt dere noe nytt fra Make Up Store i det siste? :)

I morgen har jeg forresten min første dag på jobb! Skal innrømme at jeg har litt sommerfugler i magen, men det er sikkert mest fordi jeg er så spent. Har jo gått å gledet meg til å begynne i en uke nå! Juhuu! Wish me luck! :D