Ting tar tid her i huset. I høst var jeg på Ikea å shoppet diverse møbler og stæsj til min lille sminkekrok, men jeg manglet fortsatt noen småting for å få det helt perfekt. Da jeg var i Oslo i helgen stakk jeg en tur innom Ikea igjen for å handle siste rest, og nå begynner det endelig å ta form! Eneste jeg mangler nå er å koble opp ”hollywood lysene” rundt speilet.

Haha, dere ser forresten riktig. Ja, jeg har faktisk spikret opp et laken på veggen.. Disse furuveggene går meg så sykt på nervene, og da var laken en nødløsning.. I skuffekommoden har jeg organisert all sminken min, det skal dere få ta en titt på senere ;)

Oppå sminkebordet har jeg organisert kostene og diverse sminke i Muji oppbevaring fra Åhlens.

Også fant jeg disse fine krukkene på Kremmerhuset!Perfekt til å oppbevare q-tips og bomullspads i, også er de jo så fin pynt i seg selv! De tar seg veldig bra ut på sminkebordet mitt i hvert fall ♥ Jeg satt også hverdagskostene mine i samme type krukke, slik at ting står litt i stil ;)

Hva syns dere? :D  Send meg gjerne linker som viser deres sminkekrok om dere har. Syns det er så gøy å se hvordan andre har det! :)