Etter evigmange forespørsler, har jeg endelig klart å lage en lite omtale av Guerlain L’Or Radiance Concentrate Makeup Base. Det første som tiltrakk min oppmerksomhet var selvfølgelig utseendet, overfladisk nok. Men se på den da! En fin klassisk glassflakong med ”gullkork”, og 24 karat gullflak som er spredt rundt i geleen ♥

Etter rens og fuktighetskrem, og før du tar på foundation, pump ut en liten mengde gel og ”smooth it over your face”. Denne er veldig drøy, så det er bare en liten mengde produkt som skal til for å dekke hele ansiktet. Den jevner ut huden, glatter ut fine linjer og får foundationen til å sitte som støpt hele dagen. Den har også en nydelig delikat duft.Her har jeg pumpet ut en liten mengde produkt for å vise dere gullflakene. De vises ikke på huden når man smører produktet utover! Også er det sikker mange som lurer på hva vitsen er med 24-karat kullflak, og hva er virkningen? For det første, det er ikke farlig! Gullpartiklene er tatt i bruk for å gi glød og reflektere lyset. Jeg er blitt utrolig glad i denne. Også er den sykt drøy! Det er 30 ml i flasken, og det skal bare en dråpe til for å dekke hele ansiktet.

Psst! Denne er beregnet for en normal til tørr hudtype. Er huden din fet, passer Guerlain Meteorites Perles Light Diffusing Primer bedre. (den med de rosa perlene).

Hvilken primer bruker du? :)