Jeg fant plutselig en makeup look med ”how-to” liggende på pc’n. En wearable høstlook jeg lagde for mange uker siden, som jeg har glemt helt av. (sikkert fordi jeg syns den var så enkel og kjedelig, hehe!)


Bilde 1: Begynn med å legge en primer over hele lokket. Det gjør at skyggen sitter bedre og ikke legger seg i striper.
Bilde 2: Legg en skimrende svak lilla skygge over hele lokket, opp til globalen.


Bilde 3: For å få litt dybde, legger jeg en mørkere plommefarge i ytterkant av øyet og i globalen. Dus plommefargen innover mot midten av øyet. Legg også plommefargen som en liner under øyet (bruk en tynn skråkost).
Bilde 4: For å få en litt mer spennende look, la jeg en gullskygge under brynet og i øyekroken – som jeg duset innover mot plommefargen. Her legger jeg også en svart dipliner på øvre vippekant.


Bilde 5: Her har jeg lagt en hvit eyeliner på våtkanten, tatt på litt mascara og limt på løsvipper. Ferdig! :DSer dere, det var enda skikkelig grønt ute da jeg la denne sminken :D

Produktene jeg har brukt i denne looken: 
Artdeco eyeshadow base
Dior cannage color collection eye palette
bareMinerals glimmer – true gold
Helena Rubinstein dipliner – 01 black
HM eyeliner – white
Ardell Fashion Lashes – 116 black.
Duo vippelim
Maybelline mascara – Colossal Volum Express

Kunne dere brukt denne looken til hverdags? Jeg syns det er litt gøy å bytte ut brunfargene jeg bruker hele tiden, med noen svake farger istedenfor. Så blir det litt variasjon :)

Sånn ellers hadde jeg og Ole Christian 4 mnd’s dag i går. Hjelp! Tiden går ekstremt fort! Måtte feire litt med å dra ut å spise, og etterpå dro vi å leide en film. Og i dag har han bursdag, så da blir det feiring med god mat hjemme, kaker og gaver ;)