Denne boken er noe av det beste jeg har brukt pengene på. Anbefaler den til alle sminkeinteresserte jenter som vil lære absolutt alt fra grunn av, på en ordentlig, ryddig og lett måte. Nesten 300 sider fullspekket med tips og triks, inspirerende bilder, ”trinn for trinn”, stilhistorie, rådgivning i forhold til redskaper og sminke, advarsler om vanlige feil osv osv. Har lært MYE av å lese i denne.
Boken er delt inn i 3 deler:
Med denne boken får du altså en solid innføring i håndverket og samtidig får du se litt av alt det morsomme du kan gjøre med sminke. Lær av instruktørene som utdanner mange av landets makeup artister.

Til dere som er interessert i å investere i denne lærerike boken, så jeg ved en tilfeldighet at den kun kostet kr 399 hos makeupmekka.no nå! Det vil jeg kalle kupp, for egentlig er den MYE dyrere :D