Da jeg skrev om mini-intervjuet av meg i Beauty, nevnte jeg at jeg hadde svart på noen spørsmål til et litt større magasin også. Den 14 mai kom bladet ut i hyllene, nemlig Stella! :D


Saken handler om flere beautybloggere i Norge. Og jeg skal ærlig innrømme at jeg ved første øyekast ble bittelitt småskuffet at de bare hadde brukt tre setninger fra meg der og ingen bilder, når jeg hadde lagt både sjela mi og brukt flere dager på å svare ordentlig på en haug med spørsmål. Men så tenkte jeg: Herregud, skjep deg Iselin! Saken om beautybloggerne ble faktisk utrolig bra, og jeg burde bare være glad for at Stella kontaktet meg, og navnet mitt i det hele tatt kommer på trykk. Det er jo tross alt ikke alle som får den muligheten. Så jeg endret raskere enn lynet denne furtende tankegangen ;) Jeg er takknemlig. Håper dere ikke blir å hate meg nå! :D

Etter tre utgaver er Stella uansett blitt ett av mine favorittblader, fordi innholdet skiller seg ut fra de fleste andre blader. Altfor mange av bladene er ganske like.. side opp og side ned med mote, mote og mer mote. Stella har litt for en hver smak, og har delt bladet sitt opp i fire deler:
Sans – Kultur, Mote, Nyheter.
Glød – Makeup, Hud, Hår, Duft.
Liv – Selvutvikling, Karriere, Relasjoner.
Puls – Trening, Kosthold, Mat, Sunnhet.

Så løp og kjøp! :D PS: Magasinet har facebook side også! Jeg har fått dilla på å “like” ting på facebook, føler jeg får med meg mer da. Hehe!