Dere husker kanskje for en stund siden at jeg skrev et innlegg om at jeg hadde fått sponset tannbleking fra nyttsmil.com? Når har jeg testet den på tennene i overkjeven – 30 min om dagen i 10 dager. Og jeg ser stor forskjell!

Jeg har ikke tålmodighet når det gjelder tannblekingsbehandlinger, jeg vil ha raske resultater! Og denne er den eneste jeg har prøvd som faktisk har gitt meg merkbart hvitere tenner på bare 10 dager. Det er faktisk mange som har kommet bort til meg å spurt hva jeg gjør med tennene mine, siden de er så hvite. Det er jo kjempe gøy at andre også legger merke til det! :D


Jeg må forte meg å få bleket tennene i underkjeven også, før noen oppdager hvor misfarget de er i forhold til de øverste…

Det finnes to forskjellige styrker, 22% (for litt følsomme tenner) og 35%. Jeg har den sterkeste, altså 35%. Også er det sikkert mange som lurer på om tennene tar skade av dette? ;) Nei, denne tannblekingen er av samme type tannleger benytter. Dessuten er denne startpakken sykt billig i forhold til andre jeg har vært borti. Klikke deg inn på nyttsmil.com for å få mer info.

Jeg er i hvert fall kjempe takknemlig for at jeg fikk muligheten til å teste denne tannblekingen. Jeg er strålende fornøyd med resultatet! :D