Da jeg i dag satt å leste igjennom litt mailer jeg hadde fått, fant jeg en interessant sak jeg virkelig ikke har hjerte til å overse. Mange av dere har sikkert fått med dere kampanjen The Body Shop har gående? Hvis ikke, her har dere litt informasjon:

Menneskehandel er den tredje største kriminelle industrien i verden og det er antatt at 1,2 millioner barn og unge blir ofre hvert år for seksuell utnytting, billig arbeidskraft, organdonasjon, tvangsarbeid eller krigstjeneste i fremmed land.

Sammen med PRESS – Redd Barna Ungdom og ECPAT har The Body Shop en verdensomspennende underskriftskampanje for å bekjempe menneskehandel av barn og unge ved å legge press på myndighetene. I Norge oppfordrer vi myndighetene til å gjøre mer for å oppdage og redde barn som er ofre for menneskehandel. Det er sannsynlig at mørketallene er store; for eksempel forsvinner det årlig flere titalls barn fra norske asylmottak som ingen vet hvor ender opp.

Jeg har selv skrevet under denne kampanjen i høst da jeg var innom TBS i Tromsø, så nå håper jeg at også dere kan være behjelpelig med å skriver underHver eneste underskrift teller! ♥

Alle underskriftene skal overleveres til myndighetene i juni – siste sjanse for å undertegne på nettet er 30. mai. Gi din underskrift HER. På forhånd, tusen takk! ♥

Deler av tekst og bilder er hentet fra The Body Shop.