Er det noe jeg syns er skikkelig gøy, så er det å dra på fester med et tema – slik at man må kle seg
ut. I helgen var jeg på “Yrkeskro” som årets russ arrangerte. Man kunne kle seg ut som hva som helst innenfor et yrke, så her var det bare fantasien som satte grenser. Det var i hvert fall mye morsomt å se der ;) Jeg kledde meg ut som en soldat, og jeg måtte selvfølgelig ha matchende øyesminke!I starten ante jeg ikke hvordan jeg skulle få til et kamuflasjemønster. Men med litt øving på armen først gikk det som smurt. I hvert fall nesten.. Satt å sleit i litt over 1 time med denne looken :)

Produktliste:
Artdeco eyeshadow base
Øyenskygger fra 88 palett (matte)
Make Up Store mixing liquid
Helena Rubinstein dipliner – 01 black
Gosh velvet touch eyeliner – black ink
Ardell Fashion Lashes – 105 black – kjøpes på Cubus
bareMinerals flawless definition volumizing mascara
Duo vippelim – kjøpes på Cubus

Og her har dere lørdagens outfit! ;)Når man først skal kle seg ut, skal det gjøres ordentlig! Jeg liker å ta den helt ut, ikke bare et halvhjerta forsøk :D Hadde en supergøy kveld sammen med masse glade mennesker ♥