Selv om jeg bruker dette året rundt, passet dette innlegget ganske bra nå. For nå som det går mot festtider, kjoletider og mye bar hud som skal vises, tenkte jeg å skrive litt om mine favoritt selvbruningsprodukter. Jeg syns i hvert fall det er fint å ha en fin gyllen farge når man skal gå pent kledd. Og jeg vedder på at jeg ikke er den ensete som syns det. Jeg liker selvbruningsprodukter jeg får en relativt mørk farge av, så her har du mine favoritter:

selvruningsprodukterm

BareEscentuals Faux Tan
Dette er min absolutte favoritt. Hvorfor den skiller seg ut, er fordi kremen er mørkebrun, nesten svart – altså man ser hvor man smører den. Men ikke la fargen skremme deg, man blir ikke svart, men får en naturlig solbrun farge som varer lenge. Bruker denne bare til ansikt.
DC Collection – Strong
Det positive med denne er at den ikke lukter noe særlig, og smitter heller ikke over på klær, sengetøy o.l. I motsetning til Faux Tan, er kremen til denne hvit, og konsistensen er litt lettere.
Det de har til felles, er at hvis man smører to lag, får man en ganske dyp brunfarge som ser naturlig ut. Bruker denne bare til kropp.
ModelCo – Tan airbrush in a can
Denne har jeg mest som en redning. Om det dukker opp en uventet sammenkomst eller fest, sprayer jeg meg med denne, å vips! Solbrun på 1-2-3. Dessuten tørker denne nesten med en gang. Fargen på denne blir også ganske lik kremene over. Bruker denne til både ansikt og kropp.

iselin1m

Mine egne tips til perfekt resultat:
1. Dusj og peel huden! Dette er ekstremt viktig om du skal få et jevnt resultat. Peelingen tar bort døde hudceller, noe som forhindrer skjolder.
2. Smør deg med en god bodylotion og la den trekke godt inn. Vær spesielt obs på albuer, knær og ankler.
3. Tid for selvbruning. Bruk god tid, ha godt med lys og vær nøye med hvor du smører. Hvis du vil ha to lag, la det første laget trekke litt inn først.
4. Vask hendene umiddelbart etter påføring! Jeg bruker alltid vaskepulver til å skrubbe inni hendene. Det tar bort den ekstreme brunfargen man får inni håndflatene.
5. Dagslys gir raskere resultater, men jeg bruker alltid å smøre meg inn rett før jeg legger meg. Nettopp fordi huden helst ikke skal være i kontakt med vann på 4 til 8 timer.

Jeg håper dere fikk noen nye tips! :D God helg alle sammen!