Oisann! Jeg glemte jo helt av å markere dagen 05.04.09. Den dagen var det faktisk ett år siden jeg begynte å blogge! Takket være Tanja <3

Sånn ellers var det altfor tungt å begynne på skolen igjen. Klokka ringte i tre kvarter før jeg orket å dra meg opp av senga. Ble litt sent i går.. nå skal dere høre!:
Jeg dro glad å fornøyd til flyplassen i Vadsø, for nå skulle jeg endelig tilbake til Tromsø! Reisen skulle ta 2 og en halv time, med èn mellomlanding i Alta. Slik ble det altså ikke. Flyet vi skulle ta var det plutselig teknisk feil på, typisk uflaks. Reisen som som sagt skulle ta 2 og en halv time, tok heller 12 timer! Jeg og Elisabeth ble booket over på et annet fly, som selvfølgelig var melkeruta kysten rundt. (Dere finnmarkinger vet hvor irriterende det er.) Vi hadde nå FIRE mellomlandinger istedenfor en, + 5 timer venting i Hammerfest. Heldigvis fikk vi gratis pizza å brus fra Peppes!
Så vi var ikke i Tromsø før kl ett i natt, så det ble jo en veldig fin start på en ny skoleuke rett etter ferien! Arrg.

Og til slutt bittelitt av min påske:
1: Der jeg og lillesøster tilbrakte mesteparten av tiden. Nerd?
2: Påskefest med Elisabeth sin hjemmelagde Strawberry Daiquiri!
3: Min nydelige lillebror
4: Silje, min gale lillesøster på vors!